Export date: Sun Nov 19 4:50:26 2017 / +0000 GMT

Eskişehir Afad'ın Projesi, 1. Engellilik Araştırma Kongresi'nde Sunuldu

IHA
Eskişehir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (afad) tarafından hazırlanan“Afetlere Karşı Engelleri Birlikte Aşalım” projesi, İstanbul'da düzenlenen 1. Engellilik Araştırma Kongresi'nde sunuldu.
AB Erasmus+Programı kapsamında hazırlanan ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından hibe desteği almaya hak kazanan proje, İstanbul Üniversitesive hacettepe-universitesi/ " target="_blank" class="tag">Hacettepe Üniversitesi işbirliği ile İstanbul Üniversitesi Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen 1. Engellilik Araştırma Kongresi'nin Proje Bilimsel Kurulu tarafından “İyi Uygulama Örneği” olarak kongreye davet edildi. Farklı disiplin ve sektörlerden paylaşımların yer aldığı kongrede; ülke engellilik alanında yapılan öncül çalışmalar, araştırmalar ve iyi uygulama örnekleri buluşma imkanı buldu. Eskişehir AFAD tarafından hazırlanan projede, engelliler için ulaşılabilir ve sürdürülebilir bir afet eğitim modülünün oluşturulması ve hizmet sağlayıcılar ile toplumun afetler ve engellilik konusunda farkındalık düzeyinin artırılması amaçlanarak yaygınlaştırma faaliyetleri kapsamında değerlendirilen “Afetlere Karşı Engelleri Birlikte Aşalım Projesi'nin” sunumu, “İyi Uygulama ve Araştırma Örneği” oturumunda “Erişilebilir Afet Yönetimi Uygulamaları” başlığı altında gerçekleştirildi.
(İHA-MET-Y)
Etiketler: afad, İstanbul, Eskişehir, Hacettepe Üniversitesi, hacettepe, eğitim, İstanbul Üniversitesi, Eskişehir Haberleri
Post date: 2016-12-27 09:29:49
Post date GMT: 2016-12-27 06:29:49